Kérdezz tőlünk bármit

Termékkel kapcsolatos

A készülékünk rendkívül hosszan tartó eredményeket kínál, azonban a lézeres szőrtelenítés egyetlen formája sem állandó, még a klinikákon sem. Csak légy óvatos, amikor a cégek „végleges” szőrtelenítést ígérnek, mivel ez a kifejezés technikailag azt jelenti, hogy 6 hónapig nem lesz szőrnövekedés. A hosszú távú eredmények fenntartása érdekében azt javasoljuk, hogy készülékünket hetente kétszer, 4.hétig, majd csak hetente egyszer a 8.hétig, aztán a 12.hétig kettő hetente egyszer. Utána néhány havonta egyszer használja karbantartás céljából. A pontos használatáról alább informálódhat!

Teljesen! Világszerte számos olyan tanulmány készült, amely bizonyítja az IPL biztonságosságát és hatékonyságát a szőrtelenítés során. Ennek a ténynek köszönhetően rendkívül népszerű biztonságos és hatékony módszer a szőrtelenítésre. Több tanúsítvánnyal is rendelkezünk: FDA/CE/RoHS/ és más műszaki tanúsítványok, az Ön biztonsága érdekében.

A legtöbb felhasználó a készülékünk segítségével mindössze a 3.-4.hét után kezdi el csökkenteni a szőrszálakat, 8-9 kezelés után teljes eredményt elérve.
Azonban a teljes eredmény 12 hét után jelentkezik, és ezek személyenként eltérőek lehetnek. Időről időre szükség lehet újra használni egy két hétig ha a növekedés még mindig látható vagy újra nőne a szőrzet. Az eredmények azonban személyenként változhatnak.

Sok esetben elég ha a kezelést hetente egyszer, 4–12 héten át végezzük. Ezután igény szerint folytassa a használatot (pl. 1-2 havonta). Az eredmény: tartós és látványos szőreltávolítás.
De mi javasoljuk, hogy az első 1-4 hétben heti kétszer használja a készüléket. Majd a 4.hét után, a 8.hétig hetente 1x használja a készüléket. Ezen időszak után ami a 8.hét végét jelenti azt javasoljuk, hogy kéthetente egyszer használja a készüléket egészen a 12.hétig. A 12. hét után havonta egyszer használja az IPL készüléket egészen addig, amíg meg nem elégszik vele, de innentől már teljes a kezelés. Ha a szőrtelen, sima bőrt szeretné fenntartani, javasoljuk, hogy készülékét 2-3 havonta egyszer, vagy szükség szerint használja.

Készülékeink élettartama 600 000 villanás, amely az előírásoknak megfelelően jóval több mint 12 évig fog tartani.

A készüléket az egész testén használhatja, beleértve a teljes bikinit és az arcát is (csak arra ügyeljen, hogy ne kerüljön túl közel a szeméhez).

A kezelt szőrszál ne legyen 3 mm-nél hosszabb. Ellenkező esetben a fényenergia a hosszú szőrszál külső részén hasznosul, így a szőrszál a felszínen elég, és az energia nem jut le a szőrtüszőig, tehát a kezelés nem lesz hatékony. A legideálisabb, ha a kezelést megelőző 24 órában borotvával szőrtelenítjük a kezelt területet. Közvetlenül kezelés előtt is leborotválhatja a területet, azonban a borotva okozta felszíni hámsérülések és a kezelés okozta hő együttesen irritációt okozhat. Továbbá a kezelt terület legyen teljesen tiszta, olajoktól, testápolótól mentes.

Nem, a lézerklinikákkal ellentétben a készülékünk egyszeri vásárlás. Nincs szükség cserére vagy utántöltésre. Egyszerűen csatlakoztassa és használja!

A készülékünk a legsötétebb bőrtónusok kivételével mindenre alkalmas. Kérjük, olvassa el az alábbi bőrszín táblázatot, hogy megtudja, megfelelő-e a készülékünk az Ön számára.

Nem! Az intenzív pulzáló fény (IPL) azáltal csökkenti a szőr újranövését, hogy gyengéd fényimpulzusokat bocsát ki a szőrszálra. A fényimpulzusokat a szőrben található melanin (színpigment) nyeli el, így a hatékonyság a szőrben található melaninszinttől függ. (A szőke, ősz és fehér szőrszálak nem tartalmaznak vagy nem elég melanint tartalmaznak, így az IPL-kezelés soha nem hatásos ezeken a színeken. A vörös szőrzet egy másmilyen típusú melanint tartalmaz, amely nem reagál az IPL-re).

Bár nincs bizonyíték arra vonatkozóan, hogy az IPL negatív hatással lenne a terhes vagy szoptató nőkre, még mindig nem javasolhatjuk készülékünk használatát, ha terhes vagy szoptat, csak elővigyázatosságból.(Saját felelősségre)

Nem, nem szabad IPL-t használni nagyon sötét szeplők vagy anyajegyek felett, bár a világos szeplők rendben vannak.

Nem, nem szabad az IPL-t használni a tetoválásokra, bár a tetoválás körüljárása rendben van.

Ha nemrégiben barnított, akkor javasoljuk, hogy várjon 2 hetet a készülék használata előtt. Kérjük, várjon legalább 48 órát a barnulással a készülék használata után. A készülék használata közben a mesterséges barnulásnak sem szabad a bőrén lennie. A szolizás csökkenti az IPL hatékonyságát, ezért több alkalomra lesz szüksége az eredmény eléréséhez.

Nem szükséges védőszemüveg használata, azonban kerülje a közvetlen szemkontaktust a készülékkel.

Igen, készülékeinkre 12 hónapos garancia és 90 napos pénz-visszafizetési garancia jár.

Abszolút bízunk termékeinkben, melyek a legjobb megoldást nyújtják az otthoni IPL szőrtelenítésben. Ezért büszkék vagyunk arra, hogy 90 napos 100% -os pénz-visszafizetési garanciát kínálunk.

Abban a valószínűtlen esetben, ha nem tapasztalja a remélt eredményeket, teljes visszatérítést kap. Most gond nélkül élvezheti a selymes, sima bőrt.

A pénz-visszafizetési garancia igénylésének módja:

Tesztelje készülékünket a kézbesítéstől számítva legalább 60 napig, de legfeljebb 90 napig.
Legalább 12 kezelést kell elvégeznie, és képet kell készítenie a kezelt területekről.
Ha nincs észrevehető eredmény a szőr csökkenésében, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben a info@silkylife.hu címen és adja meg megrendelésének számát, és mi arra kérjük Önt, hogy küldje el a fényképeket és mi megvizsgáljuk aggályait.
Minden pénz-visszafizetési garancia iránti kérelmet a termék kézhezvételétől számított 90 napon belül be kell nyújtani nekünk.
MINDEN képnek érvényes idő- és dátumbélyegzővel kell rendelkeznie.
Ha kérése nem felel meg a visszatérési feltételeknek, a visszatérítést nem fogadjuk el. A hiányos vagy olvashatatlan kéréseket nem térítjük vissza.
Jóváhagyás esetén visszatérítjük a készülék vételárát, amint a készüléket megkaptuk.*

FONTOS!

✔ A sikeres kezelés legfontosabb tényezője az említett időszakban ajánlott következetes alkalmazás.

✔ Ha nem éri el a kívánt eredményt, akkor ez leginkább az utasítások be nem tartásának tudható be.

✔ Győződjön meg arról, hogy az utasításokat gondosan betartja és használja. Ha az eszközt nem megfelelően használja, nem áll módunkban visszatérítést fizetni.

✔ Fenntartjuk a jogot, hogy visszautasítsuk a visszatérítést, ha nem megfelelőek a beküldött dokumentumok és képek.

✔ A visszaküldés költségeit a vevőnek kell viselnie, azt nem áll módunkban megtéríteni.

✔ A visszaküldött terméket csak csomagkövetési ( tracking number) számmal fogadjuk el.

A termék oldalon egy számlálót helyeztünk el, amely 3 naptól számol vissza!
Ennek a számlálónak a célja az, hogy tudassuk az oldal látogatójával, hogy az első látogatásától számítva mennyi idő telt el.
Viszont ezt, csak 3 napig teszi meg!
Ha lejárt a 3 nap és utána jön vissza a látogató, akkor a számláló 00:00:00:00-át fog mutatni!
A számláló NEM az akció időtartamára vonatkozik!
Kérjük ezt vegye figyelembe a vásárláskor!

A számláló helyes működéséhez ugyanazon böngészőből kell feljönni újra a weboldalra!
Amennyiben más számítógépet használ, illetve inkognitó módban használja a böngészőjét, a számláló nem fog helyes adatot szolgáltatni!

Szállítás és fizetés

Termékeinket akár 2-3 munkanapon belül megkaphatod, a GLS futárszolgálat általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre vagy a lakásodra, munkanapon 8.00 és 17.00 óra között.

Külföldi rendelés esetén a szállítás 4-5 munkanapot vesz igénybe.

Sikertelen kézbesítés esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre. Az e-mailben megadott linken keresztül kérheted a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre pl.: a munkahelyedre vagy akár személyes csomagátvételt is az általad választott GLS CsomagPontban.

Ha nem kérsz semmilyen változtatást, akkor GLS két munkanapon belül ismét megkísérli a küldemény kézbesítését az eredeti címre.
(Ha nem látod a GLS levelét, akkor lehet, hogy spam vagy a promóciók mappában landolt.)

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét): Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. 

Bankkártyás fizetés: Ingyenesen és regisztráció nélkül fizethetsz a bankkártyáddal.

PayPal: Ingyenesen és gyorsan fizethetsz PayPal számláddal. (Jelenleg nem elérhető!)

990 Ft., viszont a szállítás Magyarországon 20.000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes! Tehát neked nem kell fizetned a szállításért.

Igen, a SilkyLife.hu webáruházban lévő összes termékre 90 napos pénzvisszafizetési illetve csere garanciát vállalunk. Amennyiben valamilyen okból nem lennél elégedett a termékkel, küldj egy e-mailt a info@silkylife.hu e-mail címre.

Legnépszerűbb termékeink

  • -40%

    SilkyLife™ Lézeres szőrtelenítő készülék

    29 990 Ft Kosárba teszem